Annonsørinnhold i samarbeid med

Hva er dette?

Nytt (dekk)hotell i Sandefjord!

Nå utvider Toyota Sandefjord! Et splitter nytt dekkhotell med firedobling av kapasiteten er klart for innflytting, sammen med et nytt skadesenter.

Annonsørinnhold i samarbeid med

Toyota Sandefjord

Ønsker du tilbud på dekkhotell? Kontakt Toyota Sandefjord her

– Dette vil kundene våre merke! 

Som ansvarlig for delelager og dekkhotell, er "dekkhotelldirektøren" Andrè Bjørnsen storfornøyd med det nye anlegget. Det består av dekkhotell med plass til nesten 900 hjulsett, og en helt ny skadeavdeling. 

– Her oppbevares dekkene i perfekt temperatur og luftfuktighet. Før de kommer hit blir de vasket og sjekket for skader, slik kan vi anbefale for kundene hva som er best å gjøre. For dekk er viktig, det er tross alt de som sørger for godt veigrep og kort bremselengde sier Andrè. 

Frem til nå har dekkene vært trygt oppbevart i kjelleren i verkstedet. Der har nærmere 280 hjulsett overvintret og blitt klartgjort for vårtørre veier vi alle venter på. Vinterdekkene får derimot sjekke inn i nye lokaler. 

– Vi venter et storinnrykk rett over påske, og kan skifte dekk på 100 biler per dag, smiler Andrè. 

Andrè tester at alt fungerer som det skal før storinnrykk av dekk begynner.

Mer fleksibelt

Det nye bygget er koblet sammen med eksisterende byggemasse ved hjelp av en underjordisk tunnel. Den gamle skadeavdelingen lå innerst i verkstedet, og hadde kun en løftebukk. 

Nå har oppretterene tre arbeidsstasjoner å boltre seg på, noe som vil merkes for kundene. 

– Før måtte kundene levere bil på mandag og hente på fredag. Nå kan vi fordele dette mye jevnere i løpet av uka, og ha flere biler inne samtidig, sier Andrè. 

Også det nye dekkhotellet gjør hverdagen enklere for de ansatte. Det er satt opp for å begrense antall løft. Dekkene løftes bare en gang - når de skal av bilen. Ellers foregår alt av transport på tralle eller truck. 

– Mekanikerene våre er utsatt for mange tunge løft i løpet av en arbeidsdag, derfor er det bra med alt vi kan begrense, sier Andrè. 

Henning har tatt farvel med 80-tallet og storkoser seg i nye lokaler.

Gøyere å jobbe

Henning Kristiansen er en av de heldige oppretterne som har fått helt nye omgivelser uten å bytte jobb. 

– Dette blir en annen hverdag for oss. Det er deilig med lyse, nye lokaler og nytt verktøy. Også har vi vinket farvel til 80-tallet, som det gamle lokalet var litt preget av, smiler Henning. 

Og selv om han bare har vært i det nye lokalet i tre dager, er Henning klar:

– Dette lover veldig bra! 

Del artikkelen på Facebook