Annonsørinnhold i samarbeid med

Hva er dette?

 
 

Populære boliger med vellykket salgsstart

Alt tyder på at Sandefjordingene har funnet sin boligdrøm i Nye Kilen Brygge. Bare to uker etter salgsstart er 1/3 av leilighetene revet bort

Annonsørinnhold i samarbeid med

Nærhet til havet. Kort vei til sentrum. Det gode liv på brygga. Det er ikke rart Sandefjordsfolket har latt seg begeistre av de splitter nye leilighetene som skal bygges i Nye Kilen Brygge.

Maritimt paradis

Her er sollys og sjøluft en del av inventaret, og når leilighetene i tillegg lover et unikt servicetilbud som vi ikke har sett i Sandefjord tidligere, er det ikke vanskelig å forstå at så mange har latt seg friste til å flytte på seg. Kanskje fra en litt for stor enebolig med ugressluking og snømåking, eller fra en leilighet uten utsikt? I Nye Kilen Brygge piller man reker på bryggekanten med nye naboer, og bor tett på sjøen i en tidsriktig setting.

Smart å være tidlig ute

– Etter den vellykkede salgsstarten hvor vi til og med opplevde budrunder, opererer vi nå med faste priser og førstemann-til-mølla-prinsippet, sier eiendomsmegler Trond Holsvik hos DNB Eiendom. Han kan også fortelle at de som kjøper tidlig, har mulighet til å påvirke interiør og fargevalg i sin leilighet. Første spadetak for å realisere prosjektet er planlagt i begynnelsen av 2018.

Solrike balkonger vendt mot sjøsiden

Fellesområde med utsikt vendt mot sjøsiden

Moderne kjøkken med integrerte hvitevarer

Store vindusflater fra gulv til tak gir mye lys

Romslig og lys stue med plass til spisebord.

En enkel hverdag

Det unike servicekonseptet Miliarium har definitivt gitt Nye Kilen Brygge et fortrinn i forhold til andre boligprosjekter i Sandefjord. Beboerne kan benytte seg av tilbudet i så liten eller stor grad de ønsker, men etter behov kan de benytte seg av en velutstyrt gjesteleilighet, et lekkert selskapslokale, gode treningsfasiliteter og en servicevert som er tilgjengelig til avtalte tider. Alt dette legger til rette for en moderne boopplevelse som gjør hverdagen smidig for både yngre og eldre beboere.

Vil du vite mer?

2 – 4 roms leiligheter

Størrelser fra 41 til 107 m²

Parkeringskjeller

Lounge og selskapslokale

Servicevert

Treningsrom

Oppbevaringsrom til kajakken

Gjesteleilighet til ditt besøk

Besøk visningssenteret vårt 

Kontakt eiendomsmegler Trond Holsvik: 91885195.

Uterom til begjær

En annen grunn til salgssuksessen, er de innbydende uterommene. –Vi har lagt til rette for at brygga og uterommene skal brukes, både av beboerne selv og av byens befolkning, sier Heidi Borgersen i det anerkjente landskapsarkitektfirmaet Gullik Gulliksen. Nye Kilen Brygge blir med andre ord en levende og dynamisk del av Sandefjords kyst. Borgersen fremhever nærheten til både sentrum og sjøen som en helt unik kvalitet man som Sandefjording vet å sette spesielt pris på.

Noe for deg?

Synes du Nye Kilen Brygge høres ut som et sted hvor du vil trives? Vil du se planene, og lære mer om prosjektet? Da bør du stikke innom Visningssenteret i Kilgata 11 (første etasje i høyblokka Kilen Panorama). Det er visning hver torsdag mellom 16.00 - 17.00, eller etter avtale. For mer informasjon kan du også ringe eiendomsmegler Trond Holsvik på telefon 91885195.

Del artikkelen på Facebook