Annonsørinnhold i samarbeid med Color Line

Hva er dette?

 
 

Skjem bort bruden før den store dagen

Dato for den store dagen er satt og det blir noen hektiske måneder fremover med tanke på planlegging. Benytt sjansen og ta med bruden, venner eller kjæresten på SPA- luksus i Strømstad!

Annonsørinnhold i samarbeid med Color Line

Color Line

En solfylt dag, med måkeskrik og bølgeskvulp. Color Line seiler ut fra Sandefjord, med dere komfortabelt plassert på dekk. Hånd i hånd med din kommende brud eller brudgom eller omgitt av gode venner. 

Alle bekymringer for bryllupet skylles vekk mens båten frakter dere gjennom den idylliske skjærgården og ankommer koselige Strømstad.

Her sjekker dere inn på Strømstad Spa & Resort, et moderne hotell med Skandinavias største spa. Hotellet ligger vakkert til i sjøkanten og byr på minneverdige opplevelser. 

 

Uansett om du reiser sammen med bruden, vennegjengen eller kjæresten frister det med et besøk på spa- avdelingen. Her kan dere nyte livet i saltvannsbasseng, boblebad, utestamp, steamrom eller snøbad. Strømstad Spa & Resort tilbyr også en rekke behandlinger, som passer for både par og vennegjengen.

Hotellets restaurant ligger fantastisk til bare ti meter fra havkanten, med nytt, lekkert og elegant interiør. Her inntas velsmakende måltider og noe godt i glasset.

Nesten alle rommene har havutsikt og er innredet i lyse og friske farger. Stemningen er avslappet og romantisk, og sammen nyter dere den lyse sommernatten mens dere teller ned til den store dagen.

Velkommen om bord til en romantisk reise! 

 

Color Line

• Color Line er Norges største rederi i internasjonal passasjer- og godstrafikk til og fra Norge, og blant Europas ledende rederier innen nærskipsfart.

• Selskapet opererer seks skip på fire linjer mellom Norge, Sverige, Danmark og Tyskland.

• Vi har cruise på ruten mellom Oslo og Kiel, transport på rutene mellom Larvik og Kristiansand til Hirtshals og transport og shopping på ruten mellom Sandefjord og Strømstad.

• I tillegg til person- og godstransport driver Color Line konferanse og messer, hotelldrift, restauranter, butikker, underholdning og turproduksjon.

• Selskapet sysselsetter cirka 2 350 årsverk i fire land.

• Vi er det eneste rederiet i den internasjonale passasjer- og godstrafikken i regelmessig trafikk til og fra Norge, med skip registrert i norsk skipsregister og med norsk eierskap samt norsk hovedkontor.

• Color Line transporterer årlig nesten fire millioner passasjerer.

• Color Line bygger verdens største plug- in hybrid skip. Skipet settes inn på ruten mellom Sandefjord og Strømstad, og skal være klar til høysesongen i 2019. 

Del artikkelen på Facebook