Annonsørinnhold i samarbeid med

Hva er dette?

 
 

Skoda Kodiaq treffer folkenerven

En SUV med god plass, høy komfort, firehjulstrekk til en god pris, er selve oppskriften på å nå norske bilkunder. Skoda Kodiaq er så langt en kjempesuksess i området rundt Larvik.

Annonsørinnhold i samarbeid med

Helt siden bildene av konseptbilen til Skoda Kodiaq kom, har Rune Haraldsen ventet i spenning på bilen. Nå har han hatt den i snart et halvt år, og er svært fornøyd: 

– Egentlig er det kona mi som er mest bilinteressert av oss, jeg er mer interessert i hva vi kan bruke bilen til, smiler Rune. 

Selv om kona er mest bilgal, hindret ikke det Rune i å stoppe mellom Oslo og Sandefjord for å få med seg direktesendingen fra lanseringen av Skoda Kodiaq. Den forrige bilen de kjørte var en Audi Q5. Den var de veldig fornøyd med, med unntak av at den var litt liten. 

– Vi er en aktiv familie med tre barn, og har behov for mye plass på turer til hytta. Denne bilen er perfekt for oss, smiler Rune. 

Personlig oppfølging

Siden Skoda ikke lenger har en forhandler i Sandefjord hvor Rune bor, falt valget på Solum Auto som forhandler. Det har han ikke angret på. 

– Selv om jeg bestilte bil i romjula fikk jeg hele tiden god oppfølging og service. De strekker seg så langt de kan for å gjøre meg fornøyd, sier han. 

SKAPT FOR NATUROPPLEVELSER: Skoda Kodiaq gjør det enkelt å komme ut i naturen.

SPENNENDE LINJER: Kodiaq har kanskje de dristigste linjene man har sett på en Skodaen frem til nå.

ORKESTERPLASS: God plass gjør det svært behagelig å sitte i baksete - for både store og små.

WIFI: Skoda Kodiaq er en av de første bilene til å tilby WIFI i bilen.

FULL OVERSIKT: Det blir enkelt å velge bensinstasjon når bilen forteller deg hvor drivstoffet er billigst.

Solum Auto

- Skifter navn til Mobile i november. 

- Sentralt lokalisert på Nordby industriområde

- Solgt mer enn 50 Skoda Kodiaq siden den kom!

- Diesel mest populær, på grunn av trekkevilje

Fornøyde barn

Med tre barn i baksete, påvirker humøret der bak hvordan kjøreturen vil bli. I Skoda Kodiaq ligger alt til rette for fornøyd baksetepassasjerer. Med en god sittestilling, enkelt utsyn ut av vinduet, og god benplass minker sjansen for sure fjes. Kodiaq har i tilegg noen ekstra ess i ermet: 

– I vår bil har vi både wifi og lademuligheter for alle. Det betyr fornøyde barn, og behagelige langturer, avslutter Rune. 

Del artikkelen på Facebook