Annonsørinnhold fra Block Watne

Hva er dette?

Solkollen: - Et nytt boligområde i naturskjønne omgivelser

Arbeidet er i gang og om ikke lenge starter Block Watne utbyggingen av 83 nye boliger i variert bebyggelse på flotte Solkollen, like utenfor Sandefjord sentrum.

Annonsørinnhold fra

Kun ti minutters kjøretur fra Sandefjord sentrum, med nærhet til Helgerød, finner du Solkollen, et helt nytt boligområde i naturskjønne omgivelser. Her er det gangavstand til både barnehage, skole, strand og idrettsanlegg, og kort vei til E18 og arbeidsplasser i og rundt Sandefjord.

- Nå har du mulighet til å sikre deg en splitter ny bolig like utenfor Sandefjord sentrum. På Solkollen skal det bygges leiligheter, rekkehus, eneboliger og 2-mannsboliger, forteller Pernille Strøm, salgskonsulent hos Block Watne i Vestfold.

 - Har du først flyttet hit, så flytter du ikke herfra

Reidun og Tron Bolt bygde hus på Solløkka i 1988 og hadde aldri trodd de skulle flytte fra huset de så lenge har kalt et hjem.

- Hadde det ikke vært for det nye boligfeltet på Solkollen, så hadde vi aldri flyttet, forteller Tron Bolt og ser på kona si. 

- Nei, har du først flyttet hit, så flytter du ikke herfra, bekrefter Reidun Bolt. 

Nå har altså ekteparet fra Solløkka kjøpt seg en helt ny bolig i en av rekkehusene Block Watne bygger på Solkollen, et steinkast fra deres eget hjem. 

- Vi gleder oss veldig til å flytte inn i en ny og moderne bolig, som er så godt som vedlikeholdsfri. Det passer oss perfekt, forteller Reidun. 

- Ja, det blir veldig deilig, men også litt rart. Tenk på alle de timene jeg har stått ute i gården her og holdt på, legger Tron til. 

- Joda, men tenk på at alt annet vi nå får tid til å gjøre, sier Reidun entusiastisk. Jeg skal hvert fall ikke gjøre noen ting. Bare flytte rett inn, bo og trives. Det blir helt nydelig.


KORT VEI TIL ALT VI TRENGER: Reidun og Tron Bolt har kjøpt seg drømmeboligen på Solkollen og forteller at den har kort vei til alt de trenger.

KORT VEI TIL ALT VI TRENGER: Reidun og Tron Bolt har kjøpt seg drømmeboligen på Solkollen og forteller at den har kort vei til alt de trenger.

Videre forteller ekteparet hvor flott de syns området de bor i er, og hvorfor de ikke ønsket å flytte lenger enn et par hundre meter.

- Det er noe spesielt med Solløkka, det er et veldig godt samhold her, nesten som en liten bygd. Mange av dem som har vokst opp her og kanskje reist vekk for å studere, velger å flytte tilbake igjen. Som dattera vår, hun flyttet tilbake hit etter endt studie og kunne ikke tenke seg å bo noe annet sted, forteller Reidun. 

- Ja, det er et veldig godt nabolag, konstaterer Tron. Et sted hvor ungene kan leve trygt og løpe rundt i gata eller ned på fotballbanen. 

Drømmebolig

Oktober 2020 blir drømmen til virkelighet og ekteparet Bolt flytter inn i sin splitter nye bolig på Solkollen. 

- Vi gleder oss til at alt er nytt og lettere, sier Reidun. Ikke minst er det gøy at vi får være med å bestemme. Vi har allerede kikket på kjøkken og skal se på baderomsinnredning nå snart.

- Ja, det er mange muligheter og det blir veldig bra, legger Tron til. 

- Ikke minst er det mye sol oppe på Solkollen, noe vi gleder oss til. Vi kommer til å ha ettermiddagssola mye lenger der enn det vi har nå, avslutter Reidun. 

(artikkelen fortsetter under bildegalleriet)

LEILIGHETER: Markterrasse og hage i 1. etg. Balkong i 2. etg.

LEILIGHETER: Fasade mot syd.

LEILIGHET: Lys og trivelig stue med utgang til solrik markterrasse eller balkong.

LEILIGHET: Kjøkken i delvis åpen løsning.

LEILIGHET: Soverommet i de største leilighetene har skyvedørsgarderobe.

REKKEHUS: Fasade med inngangsparti, carport og stor terrasse med gode solforhold.

REKKEHUS: Fasade med stor hage bak huset.

REKKEHUS: Deilig solrik terrasse hvor man kan nyte late dager.

REKKEHUS: Romslig stue. Peisen er plassert annerledes på Solkollen enn på illustrasjon.

REKKEHUS: Moderne kjøkken i delvis åpen løsning.

Nøkkelferdige boliger

Ønsker du å vite mer om Solkollen?

For mer info om boligene på Solkollen, kontakt salgskonsulent Pernille Strøm: 

Tlf: 905 19 940

E-post:  [email protected]

Du kan også lese mer om boligene her!  

Mange fordeler med OBOS! 

Block Watne er en del av OBOS-konsernet og her er det mange fordeler for de som blir OBOS medlemmer. Det kan alle bli, og det lønner seg særlig ved at du står først i køen når vi legger ut nye boliger til salgs.

På Solkollen kan du flytte rett inn i en bolig der alt er nytt. Det eneste du trenger å konsentrere deg om er å bo. Block Watne er opptatt av å tilby nøkkelferdige boliger med ferdig opparbeidet uteareal, hvor du kan flytte rett inn.

- Her kan du bo i flotte omgivelser med nærhet til sjøen, idrettsanlegg og fine turområde, forteller Pernille Strøm, salgskonsulent for boligprosjektet på Solkollen. 

- Endelig har de startet med arbeidet på tomta og vi har en spennende tid i vente. Etter planen skal de første boligene stå ferdig august 2020. 

Videre forteller Strøm at boligene de bygger på Solkollen passer for både større og mindre familier, og har planløsninger som utnytter hver eneste kvadratmeter. 

- Er du interessert i å se hvordan det kommer til å se ut skal Block Watne ha visningshelg 21. og 22. september fra kl.13.00 til 15.00, da vil det være visning på alle våre prosjekter. Ønsker du å se hvordan en ferdig bolig vil se ut på Solkollen kan du ta turen innom vår visningsbolig i Skjeggestadåsen på Revetal, avslutter Strøm, og ønsker alle velkommen til visningshelg. 

Del artikkelen på Facebook