Annonsørinnhold i samarbeid med

Hva er dette?

 
 

Solum Auto og Solum Bil blir Mobile

Du kjenner de som bilbutikkene Solum Bil og Solum Auto. Nå blir de en butikk med felles navn. Velkommen til Mobile Larvik!

Annonsørinnhold i samarbeid med

Mobile Larvik

- Adresse: Løkka 21 og Løkka 25 3271 Larvik

-  Forhandler Citroen, Nissan, Honda og Skoda

- 33 ansatte

- Tilhører en av landets største bilforhandlerkjeder med 32 butikker

Eieren av de to bilbutikkene heter Automobilgruppen og har samlet alle sine bilforhandlere under samme navn. Det gjør det enklere for kunden, samtidig som de gir nye muligheter både lokalt og nasjonalt. Fordelt på 32 autoriserte forhandlere teller Mobile godt over 800 ansatte.

– På denne måten blir det mer synlig at vi har solide og langsiktige eiere, sier daglig leder Andrè Lea. 


De samme folka

Selv om  det med navneendringen også går fra å være to butikker til en, kommer ikke kundene til å merke veldig stor forskjell. Bilmerkene er de samme, og det er også folka, og ikke minst servicen: 

– Skal du ha en ny Citroen, Skoda, Nissan eller Honda i Larvik, er det oss du kommer til. Kunden kommer ikke til å oppleve stor forskjell fra tidligere, med unntak av fordelen det er å tydeligere vise størrelsen på eieren vår. På samme måte som alltid hos oss, vil du fortsatt bli møtt av folka våre som både kjenner bilmerkene og kundene våre gått, smiler Andrê. 

Servicemarkedssjef Tommy Marthinussen inspiserer en bil med mulig oljelekkasje.

Fokus på kundeoppfølging

Servicemarkedssjef Tommy Marthinussen er opptatt av å forsikre folk om at den nære og personlige servicen blir minst like god som tidligere. – Min jobb er å sørge for at vi hele tiden yter best mulig service for kundene våre. Vi har dedikerte mekanikere og teknikere for alle bilmerkene våre, og kommer til å fortsette med å ha kunden i fokus. En tydeliggjøring i hvem som eier oss vil vi bare komme sterkere ut av, forsikrer Tommy. 

Dekker "hele" Norge

Det eksisterende nettverket av forhandlere er spredt ut over hele Sør-Norge. Samtlige endret navn til Mobile den 15. januar 2018. Automobil-gruppen er autorisert forhandler for i alt 10 bilmerker, herunder Citroën, Honda, Hyundai, Kia, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Opel, Skoda og Volkswagen. I tillegg har Mobile til enhver tid ca. 1.500 bruktbiler på lager. Anleggene utfører også alt av service og reparasjoner på de fleste bilmerker.

– Samlingen av alle avdelinger under det nye navnet Mobile er en naturlig del av å tilpasse seg en moderne tid. Vi er en av Norges største bilforhandlerkjeder, og ønsker nå å fremstå mer enhetlig og tydelig i markedet. Vi er inne i en tid hvor delingsøkonomi, digitalisering og automatisering er viktige stikkord for vår videre drift. Vi har en klar ambisjon om å være blant de aller beste på å levere mobilitet i tiden som kommer, sier eier og daglig leder av Automobil, Ole Grangaard.

Samtlige av forhandlerne som blir en del av Mobile har eksistert i en årrekke og har i sum flere hundre tusen lojale kunder i Norge.

I BUTIKKEN: Nå er det mulig å ta nye Nissan Leaf i øyensyn.

HISSIG CIVIC: Denne grillen ser hissig ut når du får den i bakspeilet.

Sporty: Citroen Aircross er sporty og fåes i spenstige fargevalg.

HEDERSPLASS: Skoda Kodiaq fortjener å vises frem i butikken på en ordentlig måte.

Del artikkelen på Facebook