Annonsørinnhold i samarbeid med Matlykke

Hva er dette?

 
 

Trenger du hjelp til planlegging av den store dagen?

Bryllup er en stor begivenhet – kanskje den største i deres liv! Matlykke leverer 3- retter, klassiske snitter, tapas, koldtbord og kaker til den store dagen.

Annonsørinnhold i samarbeid med Matlykke

Matlykke

Både under planleggingsfasen og selve bryllupsdagen er det mer enn nok å tenke på. Da er det greit å vite at vi tar oss av maten slik at dere kan ta dere av gjestene. 

Viktigst av alt: Dere kan nyte den stor dagen – vel vitende om at velsmakende retter serveres i tide og at glassene alltid er fulle.

Vi har smak for god mat og leverer alt fra snitter, hovedretter, koldtbord, tapas, grillmat, desserter og kaker.

Noen ganger må gjestene også vente litt i selskapslokale før brudeparet gjør sin entré, og da er det greit å ha litt fingermat eller kanapeer samt drikke som gjestene kan nyte. Våre forretter er lette, smakfulle og bidrar til å sette rammen for den totale matopplevelsen. Det er viktig at dere velger en forrett som harmonerer med måltidet. Matlykke tilbyr også smakfulle oster, skinker og pølser fra Norge, Italia, Spania og Frankrike, som egner seg på dessertbordet.  

 

Koldtbord er blitt mer og mer attraktivt for et bryllup. På menyen står de tradisjonelle rettene, som roastbeef, kyllingbrød, rekekabaret, eggerøre og salater.

Matlykke er også behjelpelig med lokaler til den store dagen. Vi samarbeider med Fritzøe Gård Golfklubb. Her får du en komplett pakke slik at dere ikke trenger bekymre dere for den store dagen.

I vår trivelige kafé kan du sitte og kose deg med god, hjemmelaget mat fra vår varierte disk. Hvorfor ikke ta turen innom med venninnegjengen slik at dere kan planlegge bryllupet over noen velsmakende retter?

Matlykke hjelper dere med å planlegge den store dagen! 

 

Matlykke

• Matlykke leverer klassiske snitter, smørbrød, koldtbord og kaker.

• Vi leverer også tapas, annet spennende, utradisjonelt, 2 retter, 3 retter, fingermat, grill og mye mer.

• Ønsker du å feire brylup, konformasjon, jubileum eller andre selskap så har Matlykke lokaler til disposisjon hos Fritzøe Gård Golfklubb. Hos oss kan du bestille en komplett pakke.

• Matlykke tilbyr smakfulle oster, skinker og pølser fra Norge, Italia, Spania og Frankrike.

• I kafeen på Matlykke kan du sitte og kose deg med god, hjemmelaget mat fra vår varierte disk.

 
Del artikkelen på Facebook