Annonsørinnhold i samarbeid med Boligbyggelaget Usbl

Hva er dette?

 
 

Vi tilbyr en helhetlig bo-opplevelse

Fra tid til annen får vi lyst på noe nytt, på en forandring. Du titter på boligannonser og kjenner at du er klar til å finne ditt nye hjem – det som er drømmeboligen din. Boligbyggelaget Usbl er ett av Norges største boligbyggelag, og siden 1948 har de bygget og forvaltet boliger for sine medlemmer. Det inkluderer alt fra urbane leiligheter til koselige rekkehus.

Annonsørinnhold i samarbeid med Boligbyggelaget Usbl

Boligbyggelaget Usbl

Kanskje er du lei av vedlikehold og oppussing, og det frister med en splitter ny leilighet. Tenk så deilig det er når alt er helt innflytningsklart – akkurat slik du ønsker det. Energien du ellers ville brukt på å male, tapetsere, klippe gresset og måke snø gir deg nå mer fritid.

Frister det?

Da kan du ta en titt på Usbls nye boligprosjekt Berganåsen, som ligger landlig, men sentralt til i Kiserødveien 67 A og B i Sandefjord. 

På Berganåsen bygges totalt 35 tre- og fireroms leiligheter fra 84-112 kvm. Alle leilighetene er topp moderne, lettstelte og fremtidsrettet, med livsløpsstandard.

Som medlem i Usbl har du forkjøpsrett og står først i køen når boligene legges ut for salg. Frist for forkjøpsretten utgår 13.mars 2019.

Landlig og sentralt? Ja takk - begge deler!

De nye boligene på Berganåsen ligger bare fem kilometer fra Sandefjord sentrum. Det å bo sentrumsnært er både praktisk og hyggelig. Sandefjord har en rekke hyggelige kafeer og restauranter, gode shoppingmuligheter og fine parkområder. Om sommeren frister den med mange herlige badeplasser.

Berganåsen har også perfekt landlig beliggenhet, noe som gir gode muligheter for avkobling og rekreasjon. I nærområdet finner du stier og turveier som leder til vakre utsiktspunkter. I sommerhalvåret er Kyststien verdt å vandre. 

Berganåsen ligger både landlig og sentralt til.

Golfentusiaster kan glede seg over kort vei til 18-hulls golfbane på Sandefjord Golfbane. Er du glad i båtlivet kan du legge turen til Granholmen båthavn og Sandefjord Seilforening. Granholmen Campingplass er heller ikke langt unna.

Store Bergan og Marumskogen er et populært utfartssted for deg som liker å være aktiv i fritiden. Her er det supert å sykle, spasere eller løpe. Om vinteren er det oppkjørte skiløyper.

Det er også kort vei til Istrehågan, en gravplass som dateres til jernalderen. Kulturminnet består av tre steinsettinger, og to store skipssettinger, hvor den største er 25 meter lang og består av 18 reiste steiner. Istrehågan går for å være et av Norges flotteste kulturminner av sitt slag.

Berganåsen er en karakteristisk naturtomt, bestående av en vakker kolle med bart fjell og variert vegetasjon. For arkitekt Tonje Lønnebakke Tennebø hos PV Arkitekter i Larvik var ideen å bevare nettopp denne vakre kollen i størst mulig grad, og følgelig plassere bebyggelsen i en ring rundt kollen. Det var også en grunnidé at prosjektet skulle gi flest mulig boenheter og en naturlig tilgang til området. Samtidig skulle man bevare muligheten for at også allmennheten fikk åpen og lett tilgang. 

Slik vil utearealene bli på Berganåsen.

Lyse og smarte leiligheter

Til sammen 35 leiligheter skal bygges på Berganåsen.

Bebyggelsen er delt opp i fire bygninger, hvorav to og to er forbundet med felles trapp- og heisrom med svalganger. To og to bygg deler også felles parkeringskjeller og felles areal for private sportsboder.

Hovedandelen av boenhetene er på ett plan, og er utformet for en enklere hverdag.

Målet har vært å skape en konsentrert, men oppbrutt bebyggelse. Det er forsøkt å skape menneskelige dimensjoner som er tilpasset skalaen som omkringliggende bebyggelse har.

For å understreke og tydeliggjøre de ulike volumene og bygningsdelene er materialbruken benyttet på tilsvarende måte.

Primærmaterialet vil være pussede lyse flater, med den hensikt å gjøre prosjektet lett og luftig. Dette i kombinasjon med mørkere platekledning samt trekledning som definerer de ulike bygningsvolumene og gir variasjon og rytme i fasadene.

Alle boenhetene har store, private balkonger eller markterrasser, som alle er vest- eller sørvendte. Enkelte boenheter har også tilgang på private takterrasser, med gode utsikts- og solforhold.

Dermed kan du enkelt oppfylle drømmen om din egen grønnsakshage på balkongen eller invitere familie og venner på middag, som serveres ute.

Store vindusflater gir lyse og luftige rom. Stilrene og moderne flater gjør det lett å innrede etter din egen stil.

Kjøkkeninnredningen leveres med integrerte hvitevarer som stekeovn i høyskap, induksjonstopp og oppvaskmaskin.

På badet blir det lagt store, moderne fliser på vegger og gulv.

Det følger med privat parkeringsplass i kjelleren til hver leilighet. På den måten slipper du å kjøre rundt å lete etter ledig plass i nabolaget. 

Lyst og trivelig, med gode materialer og stilrene detaljer.

Fellesområdene innbyr til lek og samvær

Når solen sender sine varme stråler ned på det store skjermede uteområdet rett utenfor døren, frister det å ta med seg kaffekoppen ut. Her kan du slappe av og få en rolig stund for deg selv eller slå av en hyggelig prat med naboen.

De planlagte fellesarealene er utformet med hensikt å skape gode møtesteder, både for små og store. Det er planlagt to lekeplasser; en på øvre del av tomten og en på den nedre delen. Dermed er det kort vei til lekeplassen uansett hvor du har kjøpt leilighet. Lekeplassene er tenkt som møtesteder for beboerne, og skal utformes med beplantning og møblering som innbyr til både lek og sosialt samvær.

Det er også en stor bred trapp som inviterer deg opp og inn på utearealet på tomtens øvre del samt videre opp på kollen.

Halvveis opp i trappen kommer man til et felles uteareal, som forbinder alle boligene og skaper et naturlig møte- og oppholdssted for beboerne.

Beplantning og benker skal gjøre arealet attraktivt.

Badene er moderne og praktiske.

På den øvre delen av tomten skal utearealene i stor grad være slik de er i dag: et vakkert naturområde med variert vegetasjon som innbyr til både lek og rekreasjon. 

I overgangen mellom hus og kolle vil oppholdsarealene ute være flatere og mer opparbeidet. Hensikten er at de skal være til felles glede og benyttelse. Det er tenkt nyttevekster og møblering som deler av dette utearealet.

Totalt sett vil Berganåsen gi deg en flott kombinasjon av moderne leiligheter og fantastisk beliggenhet.

Som med andre av Usbls prosjekter blir Berganåsen bygd med fremtiden i tankene – både når det gjelder bærekraftighet og forvaltning.

Med 70 års erfaring på boligutvikling kan du være trygg på at Usbl bruker anerkjente arkitekter og samarbeider med solide aktører i byggebransjen.

For Usbl er det aller viktigste at det skal være trygt å kjøpe bolig hos dem. Usbl har ekspertise og lang erfaring innen bygg og forvaltning.

Velkommen hjem!

Boligbyggelaget Usbl

• Usbl er et av Norges største boligbyggelag.
• Helt siden 1948 har vi bygget og forvaltet boliger for våre medlemmer, og i dag bygger vi alt fra urbane leiligheter til koselige rekkehus i skogkanten.
• Med vår mangeårige erfaring og solide kompetanse gir vi deg den tryggheten du trenger i hverdagen og i hjemmet.
• Vi har i dag over 100 000 medlemmer!
• Disse har forkjøpsrett på en mengde boliger på Østlandet, og over 90 000 boliger i de mest sentrale områdene i Norge, gjennom Storbysamarbeidet.
• Vi har over 500 boliger til leie.
• Vi bistår over 1 600 borettslag og sameier med både økonomisk, teknisk og juridisk rådgivning.
• Vi er 230 ansatte.
• Vi har 11 avdelingskontorer.
• Vi bygger boliger i Akershus, Buskerud, Oppland, Oslo, Vestfold og Østfold.

Les mer om medlemskapet eller meld deg inn her.

Del artikkelen på Facebook