Radio fra Barkåker får pangstart i England

PANGSTART: Tom Austad er glad for at salgsstarten av Ixion har gått bra. Her fra lanseringen hos Harrods i England.

PANGSTART: Tom Austad er glad for at salgsstarten av Ixion har gått bra. Her fra lanseringen hos Harrods i England. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Ixion har fått innpass i enda en butikkjede i England, hvor den har blitt titulert «Buyers Choice". – Salget går over all forventning, sier Tom Austad.

DEL

(Vestviken 24) Ixion selges allerede hos fasjonable Harrods i London. Nå er det butikkjeden Harvey Nichols som har tatt den norskproduserte radioen inn i varmen.

-Det er gledelig at vi er i gang med salget av Ixion hos Harvey Nichols. Dette er en eksklusiv kjede som selger høykvalitets produkter. Ixion har i tillegg blitt såkalt «Buyers Choice». Vi har fått en pangstart i det britiske markedet, sier administrerende direktør i T-radio, Tom Austad.

Les også: Investorene satser millioner på T-Radio

Først London, deretter ...

T-radio opplyser i en pressemelding at de jobber med å få innpass i butikker i blant annet Tyskland, Nederland, Australia og Norge, samt utvide distribusjonen i England. Per i dag er nettkjøp eneste mulighet her hjemme.

Produksjonen av radioene foregår i en fabrikk på Barkåker og røttene trekkes helt tilbake til de legendariske Tandberg-radioene. Om T-radio blir et like stort varemerke gjenstår å se. Men den gode mottakelsen i Storbritannia har i alle fall ikke skadet selvtilliten til produsentene.

Tålmodige investorer

-Vi har utviklet en ny teknologisk plattform, vi har et design i verdensklasse og vi har de riktige holdningene til å realisere våre radio-drømmer. Dette er en god basis å ta med seg selv om vi vet at det vil ta tid. Ikke minst har vi tålmodige eiere med stor tro på produktet, sier Austad.

Han vil ikke gå ut med salgstall enda, men lover at de skal komme.

-Salget går over all forventning. Ikke minst har vi lyktes stort i Storbritannia hvor det er et stort marked for denne typen høykvalitetsprodukter. Foreløpig vil jeg ikke ut med antall solgte radioer, men det vil etter hvert bli offentliggjort, sier han.

Artikkeltags