Williams (21) vil blåse liv i Unge Venstre

Artikkelen er over 1 år gammel

Torsdag ettermiddag slår Vestfold Unge Venstre seg sammen med Telemark Unge Venstre, på et ekstraordinært årsmøte i Skien rådhus. – Vi håper at unge personer som ønsker å engasjere seg politisk kommer hit, sier Williams Gomes.

DEL

TELEMARKSAVISA: Williams Gomes er 2. nestleder i Vestfold Unge Venstre, og han er innstilt som 1. nestleder i Vestfold og Telemark Unge Venstre. Han sier at det ekstraordinære årsmøtet holdes i Skien rådhus i dag (torsdag 28. mars) klokka 18.00.

Får eget lokallag i Grenland

– Vi vil gjerne at ungdommer som ønsker å engasjere seg politisk møter opp her, sier Gomes.

Han sier at Unge Venstre har «ligget litt brakk» i Telemark, og at de nå tar et initiativ til å få blåse liv i ungdomspartiet i Telemark.

– Det har også vært litt stille i Vestfold, men der har vi nå klart å øke medlemsaktiviteten med 70 prosent og vi har fått opp ungdomslag i hele Vestfold. Så nå tråkker vi til også i Telemark, hvor vi allerede har fire ungdommer som ønsker å starte opp lokallag. I løpet av april så skal vi klare å starte opp et lokallag i Grenland, forsikrer Gomes.

Han sier at Unge Venstre vil fokusere mye på deponisaken i Brevik framover, siden det er en veldig viktig sak for innbyggerne her.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.