Som mange andre på hennes alder, begynte Thea å blogge for noen år siden. Hun oppdaget imidlertid raskt at det ikke var hennes foretrukne plattform, og tok derfor steget over til å laste opp videoer på YouTube.

10. februar 2013 ble kanalen «Thea M Andersen» opprettet.

Videoene handler om alt fra sminke til siste innkjøp, og det er tydelig at det fenger mange.

Rett over 3.800 personer abonnerer på kanalen hennes. 2.500 følger henne på Instagram, og 700 personer kan se bilder og videoer hun laster opp i appen Snapchat.

– Det gikk ikke så bra i starten, men jeg ble veldig glad da jeg etter hvert hadde 100 følgere. Det siste året har det blitt mye større. Jeg har nok blitt flinkere til å legge ut det følgerne vil se, forteller Thea.

Kan ta flere dager

I januar 2015 abonnerte 1.700 personer på kanalen hennes. På et drøyt år har det tallet steget med over 3.000.

– Jeg gjør alt som faller meg inn. Det kan være morsomme utfordringer eller innkjøpsvideoer. Jeg får snaps og kommentarer om hva folk vil se.

Videoen om innkjøpene hennes etter en USA-tur fikk over 45.000 unike sidevisninger.

De fleste som følger med på livet hennes kommer fra Norge. Men ifølge statistikken har hun også ivrige seere fra Sverige, Danmark og England.

En video kan fort ta flere dager å lage. Hun redigerer alt selv, og plukker opp tips på andre YouTube-kanaler.

I tillegg har hun fulle dager ved Sandefjord videregående skole, og jobber som ringevakt når hun har tid.

– Jeg vil at alt jeg legger ut skal være bra. Jeg tror folk følger meg fordi jeg er aktiv. Alt jeg legger ut er ekte, og ikke alltid perfekt, sier hun, og legger til at hun bruker mye tid på å kommunisere med følgerne sine.

(Saken fortsetter under bildet)

 

– Bryr meg lite om hat

Stort sett er alle tilbakemeldingene positive, men som de fleste andre som utleverer seg på nettet, har også Thea fått kjenne på baksiden av medaljen.

– De mest negative kommentarene sletter jeg, men jeg bryr meg lite om hat. Jeg brydde meg mer før. Nå tar jeg det ikke så seriøst, sier Thea, som stadig vekk blir kjent igjen på gata av ivrige følgere.

Håpet er å gjøre stor karrière på nettet framover.

– Jeg fortsetter til jeg blir lei, men det er lenge til ennå.